Vouwgordijnen

Vouwgordijnen

Vouwgordijnen geven warmte en sfeer. Luxe stoffen, prachtige designs, de mogelijkheden zijn enorm als je zoekt naar een vouwgordijn. Een vouwgordijn wordt op maat gemaakt met de stof van jouw keuze. Een groot gedeelte van de gordijnstoffen zijn hiervoor geschikt. Een vouwgordijn is hierdoor uitstekend te combineren met een overgordijn of inbetween.

Je kunt kiezen voor een lichtdoorlatend vouwgordijn (alternatief voor vitrage), een semi-verduisterend vouwgordijn (stijlvol zacht licht) of een volledig verduisterend vouwgordijn (black-out).

Een vouwgordijn neemt niet zoveel ruimte in als overgordijnen. Dat maakt ze ideaal voor kleine ramen en ruimtes. Met een vouwgordijn kun je met de lichtinval spelen. Bovenal zijn vouwgordijnen mooi en stijlvol.

 • Warme uitstraling
 • Mooi met overgordijnen
 • Op maat gemaakt
 • Isolerend
 • Vaak voordelig
 • Praktisch: ook voor smalle ramen
 • Spelen met lichtinval en privacy
 • Allerlei stoffen en dessins mogelijk
 • Van transparant tot volledig verduisterend
 • Afwerking met en zonder baleinen
 • Voorzien van soepel kettingsysteem

Kan ik van elke gordijnstof een vouwgordijn laten maken?

Vouwgordijnen kunnen niet van alle gordijnstoffen gemaakt worden, wel van veel soorten. Meestal wordt een vouwgordijn gemaakt van kamerhoge stof, op deze manier krijg je geen lelijke naadjes in het doek. Wij informeren je graag over de mogelijkheden.

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Vouwgordijn kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe vouwgordijnen altijd perfect passen. Wil je de stof eerst thuis of in je kantoorpand bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Duurzame raamdecoratie

WoonDesign 43 heeft een breed assortiment duurzame gordijnstoffen, waarvan we vouwgordijnen maken. Veel producten in onze collectie hebben een milieuvriendelijk productieproces. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Vouwgordijnen van BD Line®

Op zoek naar warmte en sfeer? Kies dan voor de vouwgordijnen van BD Line. Met de prachtige en luxe stoffen uit onze collectie heeb je een ruime keuze. Een selectie van kleuren en variaties in stofkwaliteiten en transparanties, toepasbaar in alle woonstijlen. De vouwgordijnen van BD Line zijn voorzien van een soepel kettingsysteem, wat perfect open en dicht gaat. De modellen zijn leverbaar zonder baleinen (landelijk en nonchalant) of met baleinen aan de voor- of achterzijde (modern en strak).  Een tijdloze toepassing voor alle interieurs.

Kan ik van elke gordijnstof een vouwgordijn laten maken?

Vouwgordijnen kunnen helaas niet van alle gordijnstoffen worden gemaakt, maar wel van heel veel. Meestal wordt een vouwgordijn gemaakt van kamerhoge stof, op deze manier krijg je geen lelijke naadjes in het doek. Niet alle stoffen zijn geschikt om een vouwgordijn te laten maken, maar laat u in de winkel informeren naar de mogelijkheden. Je zal versteld staan wat allemaal mogelijk is.

Duurzaam

Doordat in collectie ruime keuze is in duurzame gordijnstoffen hebben wij vanzelfsprekend ook een breed assortiment aan duurzame oplossingen in vouwgordijnen. Onze vouwgordijnen worden immers gemaakt van onze gordijnstoffen.  Veel producten in onze collectie  worden doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles