Tapijttegels

IJzersterk en makkelijk te installeren

Tapijttegels zijn praktisch, slijtvast, sfeervol en voordelig. Ze zijn ideaal voor intensief gebruik, zoals in kantoorruimtes. Alle tegels zijn altijd voorzien van een bitumen rug en hebben goede eigenschappen op het gebied van geluiddemping, isolatie en luchtzuivering. Vele soorten zijn geschikt voor het gebruik van zwenkwielen en vloerverwarming.

Tapijttegels zijn makkelijk te installeren op een vlakke onbeschadigde basisvloer. Bij het leggen van een nieuwe vloer hoeft niet de hele ruimte leeggehaald te worden. Is er een tapijttegel beschadigd of zit er een vlek op? Dan kun je de tegel gemakkelijk vervangen. 

Allerlei kleuren, trendy dessins en structuren zijn mogelijk. De meest creatieve legpatronen zijn te maken. Zo kun je een unieke uitstraling en sfeer creëren in elke ruimte. Of looproutes maken in open ruimtes.

Zo veel mogelijkheden

Door de eindeloos vele prints, kleuren, designs en montagemogelijkheden zijn onze tapijttegels nog niet online verkrijgbaar, maar kun je deze  terugvinden in onze showroomHieronder kan je gratis en vrijblijvend een afspraak met ons maken. We bekijken dan samen met jou de vele mogelijkheden. Of ontdek ze door, tijdens openingstijden, een bezoek te brengen aan onze showroom op de Eindhovenseweg 43 in Geldrop.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan onze online shop!

tap tegel bruin
tapijttegel banner
Jazz Tile 2236
Primavera Tile
Donnavera 153 beige

Geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak!

Geheel gratis en vrijblijvend.

Telefoon

06-48088265

E-mail

info@woondesign43.nl

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles