Aluminium Jaloezieën

Aluminium Jaloezieën

Aluminium jaloezieën hebben het grote voordeel dat ze geschikt zijn voor vochtige ruimtes. Ze zijn ijzersterk, praktisch, strak en passen op grotere ramen. Waardoor ze makkelijk schoon te houden zijn. Daarnaast hebben aluminium jaloezieën uitstekende warmtewerende eigenschappen. Geef je aluminium jaloezieën een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Welke kleur of lamelbreedte past het beste bij jouw interieur? Bezoek onze showroom en laat je inspireren door alle mogelijkheden.

WoonDesign 43 is specialist in aluminium jaloezieën, houten jaloezieën, duettes en plissés voor bijzondere raamvormen, zelfs ronde ramen.

 • Tijdloos design
 • Ideaal voor badkamers en vochtige ruimtes
 • Isolerend
 • Verduisterend
 • Warmtewerende eigenschappen
 • Vochtbestendig
 • Makkelijk te onderhouden
 • Ladderband naar wens te bepalen
 • Lamelbreedtes: 16, 25 en 50 mm
 • Maatwerk mogelijk voor afwijkende ramen
 • Ook in Grip-Fix variant: ideaal voor draaikiepramen en deuren

Grip-Fix

De Grip-Fix is een innovatieve oplossing voor montage op glas zonder dat je hoeft te boren en schroeven. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar met een handgreep. De Grip-fix producten (als je deze op glas wilt plaatsen) zijn beschikbaar als top-down jaloezie, top-down plissé en top-down duette. Informeer in de showroom naar de mogelijkheden.

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Aluminium jaloezieën kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe jaloezieën altijd perfect passen. Wil je de aluminium jaloezieën eerst thuis of in je kantoorpand bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Aluminium jaloezieën van BD Line®

Creëer ruimte en speel met horizontale lijnen. Regel jouw privacy met deze stijlvolle raambekleding. Draai aan de tuimelstang voor nog meer controle over de intensiteit en richting van het licht. Geef uw horizontale jaloezie een persoonlijke touch met een bijpassende of juist contrasterende ladderband. Bekijk de uitgebreide collectie en laat je overtuigen. Welke kleur of lamelbreedte past het beste bij jouw interieur?

Wat is Grip-fix van BD Line®

De innovatieve oplossing voor montage op glas zonder te schroeven of voor montage op houten glaslatten wel geschroefd. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar doormiddel van een handgreep. De Grip-fix producten zijn er voor op glas als top-down jaloezie, top-down plissé, top-down duette en als rolgordijn in cassette. Daarnaast bestaat er ook een rolgordijn Grip-fix variant voor op houten glaslijsten.

Duurzaam

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in de collectie waaronder bamboo houten jaloezieën. Verder wordt er hard gewerkt aan een een nog milieuvriendelijkere lijn. De volgende productgroep staat al op de planning, namelijk rolgordijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Verder worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles