Verticale Lamellen

Verticale Lamellen

Verticale jaloezieën of lamellen zijn functioneel, strak en geschikt voor buitendeuren en grote raampartijen. Ook voor afwijkende ramen, zoals schuine ramen, hoekramen, erkers, ronde ramen en togen. Verticale lamellen zijn de perfecte zonwering en houden ongewenst zonlicht buiten en geven de kou minder kans. Ze geven privacy en geven je raam optisch extra lengte. Verticale lamellen zijn makkelijker te reinigen dan horizontale lamellen, omdat het stof zich moeilijker ophoopt. Ook zijn ze hygiënischer dan gewone gordijnen of vitrage.

  • Stijlvol en praktisch
  • Ideaal voor grote ramen, afwijkende ramen, buitendeuren en kantoortuinen
  • Lichtdoorlatend en geeft privacy
  • Leverbaar in stof, aluminium en pvc (kunststof)
  • Ruime keuze in kleuren en meerdere kleuren tegelijk mogelijk
  • Bijzondere modellen
  • Makkelijk in onderhoud
  • Hygiënisch en allergievriendelijk

Kan ik meerdere kleuren toepassen in mijn nieuwe verticale lamellen?

Bij verticale lamellen kun je inderdaad meerdere kleuren in een bak combineren. De voorwaarde is wel dat de lamelsoorten van hetzelfde materiaal moeten zijn en de dezelfde breedte moeten hebben. Zo kun je een speelse en fraaie eigen look creëren.

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Verticale lamellen kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe verticale lamellen altijd perfect passen. Wil je de lamellen eerst thuis of in je kantoorpand bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Verticale lamellen van BD Line®

Een grote raampartij? Overweeg dan de praktische en stijlvolle verticale lamelgordijnen van BD Line. Breng daglicht binnen, regel jouw privacy en geef je raam optisch extra lengte. De eigentijdse lamelcollectie biedt jou een ruime keuze aan verschillende kwaliteiten stof, aluminium en pvc (kunststof). Verticale lamelgordijnen zijn ook uitermate geschikt voor afwijkende raampartijen. Denk aan ronde ramen, togen en ramen met een schuine kant. Ontdek de vele mogelijkheden in onze showroom.

Kan ik meerdere kleuren toepassen in mijn nieuwe verticale lamellen?

Op het gebied van verticale lamellen kun je inderdaad meerdere kleuren in een bak combineren, de voorwaarde hiervoor is wel dat de beide lamelsoorten van hetzelfde materiaal gemaakt zijn en dezelfde lamelbreedte hebben. Hiermee kun je dus op een speelse manier een unieke look geven aan jouw nieuwe lamellen. 

Laat je adviseren in het comfort van uw eigen huis.

Duurzaam

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in de collectie waaronder . Verder wordt er hard gewerkt aan een een nog milieuvriendelijkere lijn. De volgende productgroep staat al op de planning, namelijk rolgordijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Verder worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles