Vloeren

Vloeren

Tapijt, Vinyl, PVC en Laminaat

Ben je op zoek naar een nieuwe vloer voor je woning of kantoor? De vloer is de basis van elk interieur. Een vloer moet warmte en sfeer geven, maar ook tegen een stootje kunnen.

WoonDesign 43 heeft een breed assortiment vloeren: slijtvast laminaat, ijzersterk pvc, onderhoudsvriendelijk vinyl en warm tapijt. Allerlei kleuren, patronen en stijlen zijn mogelijk. Bijvoorbeeld visgraat, stoere betonlook of een natuurlijk dessin. Daarnaast kun je bij ons kiezen voor een duurzame vloer. In bijna elke productiegroep bieden we een ecologische variant.

De ene vloer past beter bij jouw situatie dan de andere. In onze showroom informeren we je graag over alle mogelijkheden. Zo vind je altijd de juiste vloer. Lastig om zelf je vloer te leggen? Ook dat regelen we voor je.

Hoe kies ik mijn nieuwe vloer?

Veel keuze is leuk, maar hoe bepaal je nu wat de juiste vloer is voor jouw interieur? Een vloerkeuze is niet altijd makkelijk, belangrijk is altijd om bij het maken van deze keuze te letten op het gebruik, de uitstraling en de kleurstelling. Zo hebben laminaat en PVC vloeren vaak een houtstructuur en dit geeft een heel andere ambiance dan bijvoorbeeld tapijt of tapijttegels. Kun je zelf jouw nieuwe vloer plaatsen of heb je een professionele montageservice nodig? Budget speelt uiteraard ook een rol, vinyl is een goedkoper alternatief, dan bijvoorbeeld PVC. Kortom de keuze is niet altijd gemakkelijk, maar laat je adviseren in onze showroom en wij denken graag met je mee.

Ik wil mijn nieuwe vloer laten installeren. Kan dat?

Jazeker, kan dat! Wij werken samen met zeer ervaren stoffeerders, die je vloer vakkundig zullen plaatsen. Soms is het mogelijk een vloer zelf te plaatsen, zoals bij laminaat. Maar voor het perfecte resultaat raden wij onze montageservice aan. Bij een vloer leggen komen veel aspecten kijken. Denk hierbij aan de juiste ondervloer, luchtvochtigheid in huis, het acclimatiseren van de materialen in jouw woning en de juiste afwerking. Onze stoffeerders staan voor je klaar!

Welke mogelijkheden zijn er om mijn trap te laten bekleden?

Bij Woondesign 43 hebben we een uitgebreide collectie aan tapijt, vinyl, marmoleum en PVC. Allemaal geschikte materialen om je trap mee te bekleden. De keuze van het materiaal hangt uiteraard af van wat je mooi vindt, maar ook van jouw situatie en wensen. Denk hierbij aan de demping van het geluid, of een trap antislib is en de gebruiksfrequentie. Daarbij is het kiezen van de juiste ondervloer een belangrijk element. Door onze jarenlange ervaring kunnen we je precies vertellen wat in jouw situatie de keuzemogelijkheden zijn.

Duurzaam

Op het gebied van vloeren hebben wij een breed assortiment aan duurzame oplossingen zoals tapijten waarvan de garen gemaakt zijn van mais, petflessen of econyl, vinyl van gerecycled materiaal, marmoleum als natuurproduct en volledig te recyclen laminaat. Ook worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kun je nog altijd zeker van zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vind je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden, deze vind je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Heb je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvang je ook hier garantie over. Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan contact met ons op via deze link.

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles