Duo rolgordijnen

Double rollers van BD Line en Cedeko

De populaire double rollers van BD Line en Cedeko zijn functionele blikvangers in je interieur. In vergelijking met een normaal rolgordijn (die één stoflaag heeft) kun je met een double roller spelen met de inkijk.

Dankzij de dubbele stofbanen krijg je controle over de lichtinval en mate van privacy. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng jouw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte. Je hebt keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en dessins en verschillende uitvoeringen. Combineer stijl en functie in één uniek product voor jouw raam.

  • Controle over de lichtinval en privacy
  • Makkelijk in onderhoud
  • Strakke uitstraling
  • Voordelig
  • Ruime keuze in kleuren en dessins
  • Geschikt voor elke ruimte

Double rollers van BOXBLINDS®

Double rollers van BOXBLINDS® geven jou controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng jouw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte.

Ontdek de vele mogelijk heden in onze showroom.

Double rollers van BD Line®

De populaire double rollers van BD Line geven jou controle over het daglicht. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng uw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte. U heeft keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en dessins en verschillende uitvoeringen. Combineer stijl en functie in één uniek product voor uw raam.

Duurzaam

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in de collectie waaronder bamboo houten jaloezieën. Verder wordt er hard gewerkt aan een een nog milieuvriendelijkere lijn. De volgende productgroep staat al op de planning, namelijk rolgordijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Verder worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles