Plissé gordijnen

Plisségordijen: plissé en duette

Plisségordijnen passen in elk interieur. Het grote voordeel van een plissé en duette is dat ze op elk raam te plaatsen zijn. En ze zijn naar wens te openen: helemaal dicht, open of alleen de boven- of onderkant dicht. Hierdoor kun je spelen met zonlicht en privacy.

Je hebt een ruime keuze in stoffen, dikte, kleuren, dessins, bediening en de mate van verduistering. Van transparant tot volledig verduisterend.

Wil je je plissé of duette direct op het glas monteren zonder boren en schroeven? Kies dan voor de innovatieve Grip-Fix van BD Line.

WoonDesign 43 is specialist in duettes, plissés, aluminium jaloezieën en houten jaloezieën voor bijzondere raamvormen, zelfs ronde ramen.

  • Trendy en warme uitstraling
  • Spelen met licht en privacy
  • Veelzijdig: passen overal
  • Geschikt voor dakramen en afwijkende ramen
  • Volop keuze in kleur en stof: van transparant tot verduisterend
  • Maatwerk voor afwijkende ramen

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Plissé of duette kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe plisségordijnen altijd perfect passen. Wil je de plissé of duette thuis of in je kantoorpand bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Waarom een Plisse/Duette?

Het grote voordeel van plisségordijnen en duette zijn dat ze bij elk raam te plaatsen zijn en u ze kan openen in de stand die u wenst. Kiest u voor open dan kunt u heerlijk naar buiten kijken en komt het volledige licht uw kamer binnen. Bij half open, geniet u wat meer privacy, maar komt er nog wel voldoende zonlicht binnen. Als het te licht is of u wilt uw kamer verduisteren, dan sluit u ze volledig. U zult verrast worden door de grote hoeveelheid mogelijkheden, niet alleen in kleur en designs, maar ook de mate van verduistering, dikte en bedieningsmogelijkheden. Kom ze ontdekken in onze showroom.

Wat is het verschil tussen een Plissé en een Duette?

Een plissé staat uit één laag geplisseerde stof en een duette uit twee lagen (ook wel honingraad genoemd), waardoor de koorden niet of nauwelijks meer zichtbaar zijn. Hierdoor krijgt de duette net iets meer body en luxe uitstraling. Ook zijn er in de collectie duettes meer mogelijkheden op het gebied van dim-out. Deze verduisteren vrijwel geheel. Om gehele verduistering te realiseren is echter “in de dag” altijd een zijprofiel nodig doordat onze raamdecoratie aan beide zijdes een kliene afstand hebben tot de muur of het kozijn. Meer vragen?
Laat u verder informeren in onze showroom.

Wat is Grip-fix van BD Line®

De innovatieve oplossing voor montage op glas zonder te schroeven of voor montage op houten glaslatten wel geschroefd. Alle Grip-fix producten zijn bedienbaar doormiddel van een handgreep. De Grip-fix producten zijn er voor op glas als top-down jaloezie, top-down plissé, top-down duette en als rolgordijn in cassette. Daarnaast bestaat er ook een rolgordijn Grip-fix variant voor op houten glaslijsten.

Ontdek de mogelijkheden in de winkel.

Duurzaam

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in de collectie waaronder bamboo houten jaloezieën. Verder wordt er hard gewerkt aan een een nog milieuvriendelijkere lijn. De volgende productgroep staat al op de planning, namelijk rolgordijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Verder worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles