Trapbekleding

Trapbekleding

Bij binnenkomst in de hal zie je vaak de trap. Maak van je trap een eyecatcher met trapbekleding van WoonDesign 43. Je kunt kiezen uit vele kleuren en stijlen. Er komen steeds meer mogelijkheden op het gebied van trapbekleding. De professionele stoffeerders van WoonDesign 43 vernieuwen de bekleding van je trap in een dag. Je kunt je trap laten bekleden met tapijt, PVC, vinyl of marmoleum.

De trap is één van de plaatsen waar veel contactgeluid is, wat overlast kan geven. Tapijt is de meest geluiddempende trapbekleding. Een rubber ondertapijt verbetert de duurzaamheid van het tapijt en maakt je trap extra stil. Tapijt blijft met zijn unieke eigenschappen en gunstige prijskaartje een topper als trapstoffering. Wil je extra slijtvaste en/of milieuvriendelijkere trapbekleding? Kies dan voor PVC, vinyl of marmoleum.

Duurzame trapbekleding

WoonDesign 43 heeft een breed assortiment duurzame producten, zoals tapijt waarvan de garen gemaakt zijn van mais of petflessen. Sommige garens bestaan voor 37% uit zetmeel, waarvoor 30% minder energie nodig is in het productieproces. Ook kun je kiezen voor marmoleum op de trap, wat 100% natuurlijk is. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Zo dragen we samen bij aan eerlijkere producten, ecologischer wonen en een betere toekomst.

Eigenschappen van tapijt op uw trap.

Door de eindeloos vele kleuren en designs kun je de trap een hele nieuwe look geven met tapijt. Dat is natuurlijk fijn, maar jouw trap moet er niet alleen mooi uitzien, maar ook stil, veilig en jarenlang meegaan. Zelfs op een veel gebruikte, druk belopen trap, gaan veel slijtvaste tapijtsoorten jarenlang mee. Tapijt is zoals u al weet de meest geluiddempende trapbekleding, zeker als de trap eerst is bekleed met een rubber ondertapijt. Natuurlijk komen er steeds meer variaties en mogelijkheden voor het bekleden van een trap, maar door zijn unieke eigenschappen en het vaak gunstige prijskaartje, blijft tapijt als trapbekleding een absolute topper.

Voordelen van een trap met PVC.

Doordat uw trap het meeste belopen gedeelte is van je huis, heeft deze veel te verduren. Om te voorkomen dat jouw trap te snel slijtageplekken gaat vertonen is het aan te raden om de trap te bekleden met een slijtvast en sterk materiaal. Als de trap dan ook nog makkelijk moet zijn om schoon te maken en anti-allergisch moet zijn, dan is PVC de ideale oplossing. Door zijn unieke eigenschappen en uitstraling is PVC de perfecte bekleding voor jouw trap.
Zo hoef je niet meer veel naar je trap te om te kijken, maar zal je dat nog wel graag doen.

Waarom een trap met marmoleum?

Marmoleum/linoleum is een absolute klassieker en een topper onder de milieuvriendelijke vloeren. Marmoleum is gemaakt van natuurlijke materialen en is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer te wereld. Marmoleum is extreem slijtvast en vindt je daardoor ook terug in veel gebruikte publieke ruimtes zoals scholen, tandartspraktijken en ziekenhuizen. Marmoleum is hygiënisch en van nature anti-bacterieel.  Door al zijn unieke eigenschappen is maroleum uitermate geschikt voor op jouw druk belopen trap. Ontdek de oneindige design mogelijkheden van marmoleum op de trap in de showroom.

Duurzaam

Op het gebied van trapbekleding hebben wij een breed assortiment aan duurzame producten zoals tapijten waarvan de garen gemaakt zijn van mais of petflessen. Ook kun je kiezen voor een trap bekleed met marmoleum wat een volledig natuurproduct is.  Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kun je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden, deze vind je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Heb je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvang je ook hier garantie over. Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan contact met ons op via deze link.

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles