Raamdecoratie

Raamdecoratie

Voor net dat beetje extra luxe.

Raamdecoratie is binnenzonwering of raambekleding aan de binnenkant van je raam. Het houdt warmte en zonlicht tegen. Met raamdecoratie kun je spelen met het licht en zicht naar binnen en buiten. Het is maar net wat je wenst. De mate van privacy bepaal je zelf. Binnenzonwering draagt bij aan de sfeer en aankleding in huis en op kantoor en zorgt voor een betere akoestiek.

WoonDesign 43 heeft een collectie stijlvolle houten jaloezieën, aluminium jaloezieën, plissés, rolgordijnen en lamellen van BD line en Cedeko. Vouwgordijnen worden gemaakt van gordijnstof. Een groot gedeelte van onze collectie is hiervoor geschikt. Alle raamdecoratie wordt altijd op maat gemaakt.

Hoe kies ik de juiste raamdecoratie?

Jouw wensen voor de mate van lichtinval en privacy zijn bepalend voor de raamdecoratie die je zoekt.
De verschillende soorten raambekleding zijn goed te combineren met overgordijnen of inbetweens. Maar staan in veel situaties ook goed op zichzelf. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Hoe weet ik of de raamdecoratie ook past?

Jouw wensen voor de mate van lichtinval en privacy zijn bepalend voor de raamdecoratie die je zoekt. De verschillende soorten raambekleding zijn goed te combineren met overgordijnen of inbetweens.

Maar staan in veel situaties ook goed op zichzelf. Bezoek onze showroom en laat je inspireren door de vele mogelijkheden.

Hoe houd ik mijn raamdecoratie schoon?

Raamdecoratie bestaat uit verschillende producten en materialen, zoals stof, hout, aluminium, kunststof en foam. Elk product heeft eigen onderhoudsvoorschriften. Informeer hiernaar bij je aankoop. Heb je daarna nog twijfels, neem dan contact met ons op voor advies. Pas sowieso op met te warm en te veel water en chemische schoonmaakmiddelen bij raambekleding.

Jaloezieën, plissés en lamellen zijn schoon te houden met een plumeau. Afhankelijk van het materiaal kunnen jaloezieën, lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen schoongemaakt worden met een vochtige doek. Eventueel met een mild schoonmaakmiddel. Vouwgordijnen (afhankelijk van het materiaal) kun je ook reinigen met een stoomapparaat.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar. 

WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Hoe kies ik de juiste raamdecoratie?

Jouw wensen staan voorop als het gaat om het kiezen van de juiste raamdecoratie. Wat jij wilt als het gaat om de hoeveelheid licht van buiten naar binnen en het zicht naar binnen en naar buiten, bepaald jouw keuze voor het soort raamdecoratie. De verschillende soorten raamdecoratie zijn goed te combineren met overgordijnen of in-betweens. Maar staan in veel situatie ook goed op zichzelf. Bekijk de vele mogelijkheden en laat je inspireren in onze showroom.

Hoe weet ik of de raamdecoratie ook past?

Raamdecoratie is in veel gevallen precisiewerk. Het moet namelijk precies aansluiten aan je raam. Bij woondesign 43 wordt alle raamdecoratie voor jou op maat gemaakt, zo past het altijd. Om jou te ontzorgen zit onze meetservice, het maken en het hangen altijd inbegrepen in de prijs. Bij Woondesign 43 kan je er zeker van zijn dat alles precies past en perfect wordt geïnstalleerd. Neem contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden.

Hoe houd ik mijn raamdecoratie schoon?

Raamdecoratie bestaat uit verscheidende producten en materialen. Jaloezieën, plissé en lamellen zijn schoon te houden met een plumeau. Afhankelijk van het materiaal kunnen jaloezieën, lamellen, rolgordijnen en vouwgordijnen schoongemaakt worden met een vochtige doek, evt. met een mild schoonmaakmiddel. Vouwgordijnen, ook weer afhankelijk van het materiaal, kun je ook vaak met een stoom apparaat te onderhouden. Laat je echter altijd goed informeren bij jouw aankoop! Na aankoop nog twijfels, je kan altijd contact met ons opnemen voor advies. 

Duurzaamheid

Op het gebied van raamdecoratie is onze leverancier BD Line hard aan het werk om jou als klant in de toekomst ook duurzame alternatieven aan te bieden. Echter zo ver zijn ze helaas nog niet. Bij vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel ruimschoots duurzame mogelijkheden beschikbaar. Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kun je nog altijd zeker van zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vind je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijke en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe bent u er nu zeker van dat u er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles