Rolgordijnen

Rolgordijnen en duo-rolgordijnen

Rolgordijnen zijn praktisch, stijlvol, veelzijdig en voordelig. Ze hebben als bijkomend voordeel dat ze bijna in elke situatie zijn toe te passen. Rolgordijnen houden in de winter de warmte binnen en in de zomer zet je open en krijg je gratis warmte van buiten. Daarom is deze binnenzonwering nog altijd erg geliefd. Er is veel keuze in kleuren en dessins. Denk bijvoorbeeld aan beklede en aluminium onderlijsten en bedieningen in kleur.

Een stapje verder dan een ‘gewoon’ rolgordijn is een duo-rolgordijn. Een duo-rolgordijn bestaat uit twee beweegbare stofbanen die over elkaar heen bewegen. De ene baan is gekleurd, de andere is transparant. Dankzij de dubbel stofbanen kun je de lichtinval en mate van privacy helemaal naar wens regelen. We bieden double rollers aan van BD Line en Cedeko. De duo-rolgordijnen van
BD Line zijn geschikt voor smallere kozijnen.

  • Strak, praktisch en sfeervol
  • Veelzijdig
  • Geschikt voor kleine en grotere ramen
  • Volop keuze in kleur en stof: van transparant tot verduisterend
  • Onderlat, montageprofiel en bediening naar wens te bepalen

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Rolgordijn kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe rolgordijnen altijd perfect passen. Wil je de rolgordijnstof thuis of in je kantoorpand bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar.

WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

Rolgordijnen van BD Line®

Wil je rust in jouw interieur? Dan is het strakke uiterlijk van een BD Line rolgordijn de perfecte oplossing. De zeer uitgebreide collectie biedt u een groot kleurenpalet in lichtdoorlatende, transparante, verduisterende, screen en brandvertragende kwaliteiten. De afwerking van een rolgordijn is bij de standaard modellen geheel naar wens te bepalen en te verfraaien met verschillende aluminium onderlijsten en bedieningen in kleur. Daarnaast zijn er ook uitvoeringen speciaal voor draaikiepramen en dakramen.

Double rollers van BD Line®

De populaire double rollers van BD Line geven jou controle over het daglicht. Dit product biedt de ideale balans tussen sfeer en functionaliteit. Schuif de afwisselende transparante en niet-transparante banen langs elkaar en breng jouw ruimte in de gewenste stemming. Zet de horizontale banen volledig open, half open of sluit ze op elke gewenste hoogte. Je hebt keuze uit een ruim assortiment stoffen, kleuren en dessins en verschillende uitvoeringen. Combineer stijl en functie in één uniek product voor jouw raam.

Duurzaam

Op het gebied van raamdecoratie hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in de collectie waaronder bamboo houten jaloezieën. Verder wordt er hard gewerkt aan een een nog milieuvriendelijkere lijn. De volgende productgroep staat al op de planning, namelijk rolgordijnen gemaakt van gerecycled materiaal. Verder worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles