Houten Jaloezieën

Houten jaloezieën BD Line en Cedeko

BD Line en Cedeko bieden sfeervolle houten jaloezieën voor een betaalbare prijs; eyecatchers in elk interieur. De houten jaloezieën van BD Line zijn gemaakt van Amerikaans lindehout (Basswood), bamboe en abachi. Abachi is een zachte houtsoort die goed te verwerken is en stabiel blijft. De varianten van lindehout (Top Wood en Amazing Wood) zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren, met nerf en in lamelbreedtes tot wel 90 mm breed. Hout is niet geschikt voor vochtige ruimtes. Kies daar voor foam jaloezieën, zodat je ook in de badkamer kunt genieten van jaloezieën met een warme houtlook.

  • Leverbaar in lindehout, abachi en bamboe
  • 100% maatwerk
  • Luxe uitstraling
  • Lichtinval controle
  • Volop mogelijkheden in houttinten, ook met nerf en voelbare structuur
  • Onderlat, ladderband, montageprofiel en bediening naar wens te bepalen
  • Lamelbreedtes tot 90 mm breed
  • Alternatief voor shutters
  • Niet geschikt voor vochtige ruimtes

Professionele meet- en montageservice WoonDesign 43

Wil je houten jaloezieën kopen? Wij meten ze voor je in en maken ze op maat, zodat jouw nieuwe jaloezieën altijd perfect passen. Wil je de houten jaloezieën in je eigen huis bekijken? We komen gratis en vrijblijvend met stalen bij je langs.

Verduurzaming raamdecoratie

Onze leveranciers van raamdecoratie (BD Line en Cedeko) zijn hard aan het werk om duurzamere alternatieven aan te bieden. Zo ver zijn ze nog niet. Voor vouwgordijnen en houten jaloezieën zijn er wel duurzamere mogelijkheden beschikbaar. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Als er geen milieuvriendelijkere varianten zijn, dan blijven zoeken we naar eerlijkere producten. Zo dragen we samen bij aan een betere wereld.

BOXBLINDS® jaloezieën.

Houten jaloezieën van BOXBLINDS® zijn vervaardigd uit Amerikaans Lindehout en zijn hierdoor van een gegarandeerde goede kwaliteit. Met een houten jaloezie van BOXBLINDS® Creëer je ambiance in uw huis. Houten jaloezieën zijn een echte sfeermaker en voegen echt iets toe aan de ruimte.
Een extra accent? Dat kan door het toevoegen van sfeervolle ladderbanden op uw houten jaloezie.  Deze mogelijkheden vind u in de showroom.

De Boxblinds collectie is zeer scherp geprijsd en van goede kwaliteit. Deze collectie bied wel minder keuze mogelijkheden in bediening en andere variaties ten opzichte van de andere lijnen houten jaloezieën. 

Houten jaloezieën van BD-line.

Top Wood en Amazing wood jaloezieën zijn vervaardigd uit Lindehout (Basswood) en uit Abachi-wood. Abachi is een zachte houtsoort die goed te verwerken is en zeer stabiel blijft. Top Wood en Amazing wood zijn verkrijg baar in talloze kleuren, nerf en lamelbreedtes tot wel 70mm breed. 

Houten jaloezieën van BD-lane worden altijd voor je ingemeten en op maat gemaakt, zo past jouw nieuwe jaloezie altijd perfect. Vanaf het meten tot de montage regelen wij alles, op deze manier kun je gerust zijn dat wat je besteld ook perfect passend wordt gehangen. Ook kunnen wij in het comfort van je eigen huis, geheel gratis en vrijblijvend de stalen komen presenteren, zo weet je zeker dat de nieuwe jaloezieën perfect passen in jouw interier.

FOAM(pvc) jaloezieën.

Een prijsbewuste jaloezieën lijn van BD Line® vervaardigd uit hoogwaardig kunststof. Hierdoor is deze lijn uitermate geschikt voor badkamer en andere vochtige ruimtes. Vanwege de brandvertragende eigenschap kunnen de Foam jaloezieën een perfecte oplossing zijn voor uw bedrijf.

Foam Jaloezieën komen in standaard maten die in de breedte en hoogte worden ingekort om maatwerk te kunnen creëren. Doordat de basis een standaard maat jaloezie is, is er geen mogelijkheid in keuze van de bedieningskant. De optrekkoorden  zitten rechts en de kantelkoorden links

Duurzaam

Op het gebied van houten jaloezieën hebben wij op dit moment meerdere duurzame producten in het assortiment. De houten jaloezieën van BD-line worden vervaardigd uit lindehout en abachi en zijn met milieu certificaat gecertificeerd. Daarbij komt dat bamboo jaloezieën echt milieuvriendelijk zijn. Bamboo groeit sneller dan hout en is volledig afbreekbaar, kan meer keer worden geoogst en groeit razendsnel bij. Verder wordt veel van onze collectie in milieuvriendelijk productieprocessen gemaakt. Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden, deze vind je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Heb je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvang je ook hier garantie over. Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan contact met ons op via deze link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles