Marmoleum

Bijna elk patroon te realiseren en nog duurzaam ook

Marmoleum of linoleum is ijzersterk. Als deze vloer eenmaal geplaatst is op een perfect geëgaliseerde vloer is, verslijt het bijna niet.

Marmoleum is een klassieker en topper onder de milieuvriendelijke vloeren. Linoleum is gemaakt van natuurlijke materialen en is de eerste CO2-neutraal geproduceerde vloer ter wereld. Omdat het een natuurproduct is, is het ook antistatisch. Marmoleum is daarom geschikt voor mensen met allergieën.

Marmoleum is extreem slijtvast, hygiënisch en antibacterieel. Daarom vind je deze vloerbedekking vaak terug in openbare ruimtes waar veel loopverkeer is, zoals scholen, ziekenhuizen, tandartspraktijken en gemeentehuizen. Deze vloer kan zonder moeite gewichten dragen en heeft een hoge puntbelasting.

Linoleum had lang het imago ‘ziekenhuisvloer’, omdat het vooral in zorginstellingen gelegd werd. Inmiddels heeft marmoleum een metamorfose gehad. Tegenwoordig is linoleum in allerlei hippe kleuren en dessins leverbaar. Ook complexe legpatronen zijn mogelijk. En je kunt je trap laten bekleden met marmoleum.

Zo veel mogelijkheden

Door de eindeloos vele kleuren, diktes, designs en montagemogelijkheden is onze marmoleum nog niet online verkrijgbaar, maar kun je deze  terugvinden in onze showroomHieronder kan je gratis en vrijblijvend een afspraak met ons maken. We bekijken dan samen met jou de vele mogelijkheden. Of ontdek ze door, tijdens openingstijden, een bezoek te brengen aan onze showroom op de Eindhovenseweg 43 In Geldrop.

Ondertussen wordt er hard gewerkt aan onze online shop!

Marmo 5
Marmo 4
marmo 3
Marmo 2
Marmo 1

Geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak!

Geheel gratis en vrijblijvend.

Telefoon

06-48088265

E-mail

info@woondesign43.nl

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles