Service

Showroom

Wil je een deskundig advies? Of producten bekijken en voelen? Bezoek dan onze showroom in Geldrop. Loop binnen tijdens openingstijden of maak een afspraak.

 

WoonDesign 43
Eindhovenseweg 43
5664 HC Geldrop

pand proef
Winkelinrichting 1
Winkel vloeren 2
Winkel raamdecoratie 3
Winkel gordijnen 4

Online Advies

Zoek je het gemak van online shoppen met de service van deskundig advies? Dan kun je bij WoonDesign 43 een afspraak maken voor een online advies. Laat via het contactformulier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak. Vervolgens krijg je een link via Teams toegestuurd.

 

Tijdens dit gratis online adviesgesprek bespreken we je wensen en onze mogelijkheden. Na afloop maken we nog een vrijblijvende afspraak in onze showroom of bij je thuis, zodat je de juiste keuze kunt maken voor jouw woning of bedrijfspand.

Advies aan huis

Twijfel je of een bepaalde vloer, gordijnen of jaloezieën in je interieur passen? Dan kun je kiezen voor advies aan huis. Laat via het contactformulier je gegevens achter. Dan nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak bij jou thuis. We nemen door wat je zoekt, zodat we de juiste stalen bij jou thuis kunnen laten zien. Advies aan huis is gratis en vrijblijvend.

Meethulp

Heb je hulp nodig bij het meten van jouw vloer en/of ramen? Of ben je ergens niet zeker over en wil je jouw situatie bespreken? Wij komen naar jou toe om te meten en de situatie te bekijken. Dan kun je verder met ons deskundige advies. Geïnteresseerd? Maak dan snel een afspraak met onze adviseur. Deze meetafspraak is gratis en vrijblijvend. Bij de aanschaf van een nieuwe vloer of raambekleding zit onze meetservice altijd bij de prijs inbegrepen.

Montage

Wat is een nieuwe vloer en/of raambekleding zonder een professionele montage en afwerking? Bij WoonDesign 43 regelen wij het hele traject: van meten tot montage. Onze vakmensen installeren alles in jouw woning of op kantoor.

Altijd goede service

Naast deskundig advies, goede service en de kwaliteit van onze producten, willen we nog een stapje verder gaan. Als er iets niet naar wens is, neem dan gerust contact met ons. Dan zoeken we samen naar de juiste oplossing.

Garantie

Wij bieden alleen maar kwaliteitsproducten aan en staan volledig achter onze collectie. Op de gehele collectie geven we ruime garantieperiodes zonder extra kosten. Uiteraard zijn alle producten verschillend. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden, deze vind je in de winkel en kun je bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan krijg je hier ook garantie op.

Onderhoud & Wasvoorschriften

Voor de juiste onderhouds- of wasvoorschriften klik je op de link hieronder. Heb je moeite met het vinden van het juiste voorschrift of staat deze er niet bij, neem dan contact met ons op. Pas bij al onze producten op met te warm en te veel water en chemische schoonmaakmiddelen. En hou je aan de voorschriften per product voor een mooie uitstraling en lange levensduur.

Geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak!

Geheel gratis en vrijblijvend.

Telefoon

040-3030635
06-48088265

E-mail

info@woondesign43.nl

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles