Laminaat

Laminaat

Slijtvast en geschikt voor bijna elk woningtype

Laminaat is niet voor niks één van de meest populaire vloeren. Een laminaatvloer past in elk interieur en blijft lang mooi. Het is net echt hout tot in de kleinste details, alleen dan een stuk voordeliger. 

Laminaat is duurzaam en heeft een sterke toplaag. Het is makkelijk te leggen dankzij kliksystemen. Ook is laminaat veel vocht- en krasbestendiger dan hout. Wil je laminaat kopen? Weet je nog niet precies wat je wilt? Bezoek dan onze showroom voor een deskundig advies.

 • Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding
 • Net echt hout
 • Sterk, kan tegen een stootje
 • Geschikt voor intensief gebruik
 • Met of zonder v-groef
 • Extra brede planken mogelijk
 • Water- en krasbestendig
 • Grote variëteit aan houttinten, structuren en kleuren
 • Eenvoudig zelf te plaatsen
 • Toffe legpatronen mogelijk: visgraat
 • Contactgeluid

Professionele meet- en legservice WoonDesign 43

Vind je laminaat leggen lastig? Wij meten je vloer in en zorgen dat deze vakkundig gelegd en afgewerkt wordt met de juiste ondervloer en plinten.

Is laminaat geschikt voor mijn appartement?

Laminaat is geschikt voor bijna elke woning. In het geval van appartementen en andere bovenwoningen zijn er huisregels per complex voor nieuwe vloeren. Vaak wordt voor een laminaatvloer een geluiddempingseis gesteld waaraan de ondervloer moet voldoen. Soms is laminaat helemaal niet toegestaan. Woon je in een appartement of bovenwoning? Informeer dan altijd bij de huisbaas of woningstichting of laminaat toegestaan is en aan welke voorwaarden de vloer moet voldoen. Alternatieven voor laminaat zijn: vinyl en PVC.

Welke ondervloer heb ik nodig?

De juiste ondervloer bij uw vloer kiezen is heel belangrijk . De ondervloer bepaald namelijk voor een groot deel de levensduur van je nieuwe vloer. Een goede ondervloer kan jaren aan de levensduur toevoegen. Verder heeft elke ondervloer zijn eigen specifieke eigenschappen. Zo zijn er ondervloeren die het geluid richting je onderburen dempen, maar ook die het contactgeluid in de ruimte aanpakken. Daarnaast is het belangrijk erop te letten of de ondervloer vochtwerend is en wat de isolatiewaarde is. Dit laatste kan weer belangrijk zijn i.c.m. vloerverwarming. Veelal zijn jouw wensen en de basisvloer leidend in de keuze, maar laat je gerust verder informeren in de winkel 

Plinten en afwerking

Een nieuwe vloer is natuurlijk niet compleet zonder een mooie randafwerking. Bij ons kun je terecht voor een ruime keuze aan plinten, profielen en strips. Wil je een plint in de kleur van de vloer, een stijlvolle witte of toch een overschilderbare opstaande plint, alles kan. Ook voor plakplinten ben je bij ons op het juiste adres, deze leveren wij bijpassend bij jouw vloer. Verder zijn er talloze mogelijkheden om andere randen af te werken zoals rondom matten, convectorput, een scheiding tussen twee verschillende vloersoorten. Laat je adviseren in onze winkel.

Duurzaam laminaat

WoonDesign 43 heeft een breed assortiment milieuvriendelijk geproduceerde vloeren. Laminaat wordt onschadelijk restafval aan het einde van zijn levensduur en is gemakkelijk te recyclen. In onze collectie vind je diverse duurzame laminaatvloeren, waarbij gerecycled laminaat in het productieproces is gebruikt. WoonDesign 43 heeft voor bijna elke productgroep een duurzaam alternatief. Zo dragen we samen bij aan eerlijkere producten, ecologischer wonen en een betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe ben je er nu zeker van dat je er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden, deze vind je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Heb je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvang je ook hier garantie over. Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan contact met ons op via deze link.

Alternatieve opties

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles