Vloerkleden

Vloerkleden

Maak het gezellig in huis met een sfeervol vloerkleed of karpet. Een vloerkleed geeft de zithoek of eetkamertafel net wat meer uitstraling. En geeft koude harde vloeren zoals laminaat, vinyl en PVC warmte en zachtheid. Een vloerkleed is aangenaam voor je voeten en ideaal voor spelende kinderen. Daarnaast zorgt een karpet voor een betere akoestiek en minder echo in de ruimte.

Vloerkleden zijn er in vele kleuren, dessins, structuren, maten en vormen. Van laagpolig tot extra hoogpolig en van vierkant tot rond. Elke gewenste stijl kan gecreëerd worden.

Bij WoonDesign 43 kun je kiezen voor standaard maten en maatwerk. Wij maken je vloerkleed op maat met een afwerking of band naar keuze. Zo kun je je interieur nog meer stijl en karakter geven!

  • Sfeermaker
  • Trendy
  • Warm, zacht en comfortabel
  • Snel nieuwe look in huis
  • Zowel standaardmaten als maatwerk
  • Festoneren
  • Banderen
  • Veel keuze

Kunnen vloerkleden worden gemaakt van tapijt?

Naast onze collectie vloerkleden in standaard maten is het mogelijk om een nieuw vloerkleed te laten maken van vaste vloerbedekking. Daarnaast bieden we de tapijtcollectie van Desso aan met warme (vintage)patronen, die speciaal ontwikkeld is voor het maken van vloerkleden. Dankzij de vele opties kun je bijna elke kleur, maat, stijl en een bepaald patroon kiezen voor je karpet.

Welke soorten afwerking kan ik kiezen?

Een op maat gemaakt karpet heeft een nette randafwerking nodig. Bij WoonDesign 43 heb je keuze uit verschillende afwerkingen: franjeren, banderen (met verschillende materialen en breedtes), biezen en natuurlijk festoneren. Daarnaast kun je kiezen voor een volumekarpet, omgeslagen en afgewerkt met een ondertapijt. Zodat het karpet luxer wordt en meer volume krijgt. Er zijn nog meer mogelijkheden om je tapijt op maat te maken. Bezoek onze showroom en informeren naar alle opties.

Is elk tapijt geschikt om een vloerkleed van te maken?

In principe kunnen van alle tapijten in onze collectie vloerkleden gemaakt worden. Sommige tapijten zijn geschikter dan andere. Niet alle randafwerkingen zijn mogelijk voor alle soorten tapijt.

Duurzaam vloerkleed

De garens van tapijten en vloerkleden worden steeds duurzamer. Deze worden vaker gemaakt van petflessen, mais of econyl. In onze collectie vind je een groot aantal ecologische vloerkleden. WoonDesign 43 heeft in bijna elke productgroep en voor elk product een duurzaam alternatief. We dragen graag bij aan eerlijke producten en groenere samenleving.

Kunnen vloerkleden worden gemaakt van tapijt?

Buiten onze collectie vloerkleden in standaard maten is het zeker ook mogelijk om een nieuw vloerkleed te laten maken van vaste vloerbedekking. Dit is ook een vaak gekozen optie, omdat hierdoor bijna elke kleur en maat mogelijk is. Er zijn ook veel mogelijkheden om dit tapijt te laten afwerken waardoor je een uniek vloerkleed kan laten maken. Zo vindt je eenvoudig een perfect passend karpet voor bij jouw inrichting. 

Welke soorten afwerking kan ik kiezen?

Een op maat gemaakt karpet is niets zonder een nette  randafwerking. Bij Woondesign 43 zijn er veel verschillende afwerkingen om uit te kiezen zoals franjeren, banderen( met verschillende materialen en breedtes), biezen en natuurlijk festoneren. Ook kan je kiezen voor een volumekarpet, omgeslagen en afgewerkt met een ondertapijt zodat het karpet luxer wordt en meer volume krijgt. Ontdek de vele mogelijkheden in de winkel.

Is elk tapijt geschikt om een vloerkleed van te maken?

In principe zijn alle tapijten in onze collectie geschikt om een vloerkleed van te laten maken. Sommige tapijten zijn natuurlijk wel geschikter dan andere. Ook zijn niet alle randafwerkingen geschikt voor alle soorten tapijt. 
Voor meer informatie neem gerust contact met ons op, of bezoek onze showroom en ontdek de mogelijkheden zelf.

Duurzaam

Op het gebied van vloerkleden hebben wij een groot scala aan duurzame producten. Doordat veel van onze vloerkleden van kamerbreed tapijt wordt gemaakt zijn ook hier vloerkleden te krijgen waarvan de garens zijn vervaardigd van petflessen, mais of econyl. Ook worden vele producten in onze collectie doormiddel van milieuvriendelijke productieprocessen gemaakt. Bij Woondesign 43 hebben wij in bijna elke productgroep en voor bijna elk product een duurzaam alternatief beschikbaar. Zelfs als je in onze collectie een keuze maakt voor een minder duurzaam product, dan kunt je nog altijd zeker zijn dat wij bij Woondesign 43 blijven zoeken naar meer duurzame manieren van werken. Op deze manier vindt je jouw prachtige nieuwe vloer- en/of raambekleding en dragen we samen bij aan een eerlijkere en betere toekomst.

Garantie

Een mooie nieuwe vloer, prachtige nieuwe raamdecoratie of nieuwe gordijnen is leuk, maar hoe bent u er nu zeker van dat u er ook jarenlang van kunt genieten? 

Op alle producten van Woondesign 43 ontvangt je altijd garantie bij jouw aankoop. Elk product heeft zijn eigen garantietermijn en voorwaarden deze vindt je in de winkel of je kunt deze bij ons opvragen. Maak je gebruik gemaakt van onze montageservice, dan ontvangt je ook hier garantie over.  Mocht je nog verdere vragen hebben neem dan altijd contact met ons op via de link.

5 Jaar garantie

Altijd 5 jaar garantie

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Gratis advies aan huis

Wij komen bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles