Over ons

Woondesign 43

Woondesign 43 is de specialist op het gebied van vloeren, gordijnen en raamdecoratie. Bij ons ben je altijd verzekerd van topkwaliteit, de beste service en een scherpe prijs. Kom naar onze showroom of maak een afspraak voor een vrijblijvend advies gesprek!

Over Ons

WoonDesign 43 is een jong bedrijf met passie voor woninginrichting; mooi wonen is mooi leven. Het bedrijf bestaat sinds 2021. Eigenaar Roel van der Sanden heeft ruim vijftien jaar ervaring in de branche. We richten ons vooral op Geldrop, Mierlo, Heeze, Nuenen, Eindhoven en Helmond.

Wij staan voor service en kwaliteit tegen een scherpe prijs. En zijn pas tevreden als jij dat bent. Wij denken met je mee en zijn flexibel in het maken van afspraken. Heb je een drukke baan en komt het jou beter uit om in de avonturen of in het weekend af te spreken? Of wil je liever eerst een online afspraak? Dat kan bij WoonDesign 43. Onze service gaat nét een stapje verder. Hieronder vallen ook gratis inmeten en gratis advies aan huis. Samen vinden we altijd een passende oplossing voor jouw situatie.

Daarnaast zetten we in op duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. In bijna elke productgroep bieden we ecologische alternatieven aan. We maken gebruik van gerecycled papier, recyclebare koffiecups en groene stroom. En we werken met een systeem waarin schone PVC vloerresten opgehaald worden. Er staat bij ons een container voor niet verlijmde PVC resten waarvan je gebruik kunt maken. Op deze manier dragen we bij aan eerlijkere producten en een groenere samenleving.

  • Ruim 15 jaar ervaring
  • Gratis advies aan huis en online
  • Meet- en montageservice
  • Keuze uit duurzame producten
  • 100% maatwerk
  • Altijd persoonlijke service

Woondesign 43
De wooninrichter voor Zuid-Oost Brabant

Voor advies aan huis, in de showroom of online kun je, vanuit heel Zuid-Oost Brabant, via het onderstaande formulier gemakkelijk een afspraak maken. 

Wij zijn niet alleen werkzaam in Geldrop-Mierlo, maar ook in  de onderstaande plaatsen en gemeentes:

Heeze- Leende, Eindhoven, Waalre, Nuenen, Helmond, Veldhoven Someren, Asten, Deurne, Son en Breugel, Best, St Oedenrode, Laarbeek, Gemert- Bakel, Oirschot, Bladel, Reusel, Eersel, Bergeijk, Valkenswaard, Wintelre, Cranendonck, Vessem, Lage mierde, Hapert, Dommelen, Budel, Maarheeze, Stiphout , Beek en donk, Someren-eind, Middelbeers, Luyksgestel, Riethoven, Netelsel, Casteren, Hogeloon, Steensel, Steksel, Soerendonk, Heusden, Liessel, Vlierden, Handel, De Rips, Elsendorp, Aarle-Rixtel, Gerwen en Lieshout.

Woon je buiten dit gebied, maar wil je toch van onze diensten gebruik maken of wil je gewoon weten wat de mogelijkheden zijn? Neem dan contact met ons op.

Geïnteresseerd?

Maak nu een afspraak!

Geheel gratis en vrijblijvend.

Telefoon

06-48088265

E-mail

info@woondesign43.nl

Garantie

Altijd ruime garantie op elk product of dienst

Meethulp

Hulp nodig ?
Neem contact op

Gratis online advies

Maak een vrijblijvende
afspraak

Advies aan huis

Wij komen gratis
bij je langs

Showroom

Kom een kijkje nemen
in de showroom

Montage

Laten plaatsen?
Wij regelen alles